Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

Negyedik helyen zárta az Extra Ligát birkózó csapatunk!

 
November 25-én, vasárnap, a Monori Városi Sportcsarnok adott otthont a 2018. évi extra liga csapatbajnokság visszavágó csapattalálkozóinak.
 
Csapatunk az ötödik helyről várta a mérkőzéseket, nekünk a visszavágó feküdt jobban itt tudtunk mindenkit a megszokott súlycsoportjában birkóztatni.Szabó Lászlóval és Varga Ádámmal kiegészülve ütőképes csapatunk bizonyított is, az ötödök helyről a negyedikre lépett előre a végelszámolásban, döntetlent birkózva az olimpiai ezüstérmes Lőrincz Tamást is felvonultató bronzérmes Cegléddel és a kétszer Világbajnok Bácsi Péterrel felálló Ferencvárost legyőzve sikerült mindezt abszolválni. Így az első évben számunkra előkelő negyedik helyen zárt a csapat és a következő évben is a legmagasabb osztályban képviseli magát a birkózó csapatbajnokságon.

 A 2018. évi extra liga csapatbajnokság végeredménye:

1. Pénzügyőr SE
2. ESMTK
3. Ceglédi VSE
4. Újpesti TE
5. Ferencvárosi TC
6. Csepel BC

A negyedik helyezett csapat tagjai: Gacsal Gergő, Kapuvári Péter, Vilhelm Richárd, Vilhelm Zoltán, Turcsányi Tibor, Antal Dániel, Dobler Benjamin, Német István, Szabó László, Máté Ádám, Galambos Milán, Schönwiesner Ádám, Boros Barnabás, Varga Ádám, Simon Arnold

Képek

"Kissrác voltam én, bámultam a csodát" című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41