Dátum: 2023 március 27. (hétfő) | Hajnalka

hírek

Németh Zsanett a negyedik legjobb a világon!

A Nemzetközi Birkózó Szövetség (UWW) nyilvánosságra hozta a legfrissebb világranglistáit, amelyek közül nekünk, magyaroknak a kötöttfogásúak lajstromát érdemes leginkább böngésznünk. A májusi újvidéki Európa-bajnokságon egyaránt aranyérmes két honfitársunk közül a decemberben világbajnoki címet is szerző Korpási Bálint (71 kg) megőrizte vezető pozícióját, Lőrincz Viktor (85) pedig a harmadik helyről lépett előre.

A nyolc súlycsoportból hatban szerepel magyar az első tízben. Bácsi Péter (80) a harmadik, a friss Eb-ezüstérmes Lám Bálint (130) a negyedik, az új súlyában máris Eb-3. Lőrincz Tamás (75) a hatodik, míg a szintén újvidéki dobogós Kiss Balázs (98) a hetedik helyen áll.

Ami a többi fogásnemet illeti, a nőknél az Eb-2. Németh Zsanett (75) a negyedik, a jelenleg lábadozó Galambos Ramóna (55) és Barka Emese (58) a hetedik, Sleisz Gabriella (60) a tizenhatodik, szabadfogásban Ligeti Dániel (125) a hetedik, az Újvidéken bronzérmes Veréb István (86) pedig a tizedik pozíciót foglalja el.

(forrás: olimpia.hu)

Képek

Taekwondo farsang - 2019.03.01. című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41